Live muziek op maat ♫

Live achtergrond muziek

“LIVE ACHTERGRONDMUZIEK” voor in een restaurant of andere locatie waar je wel gewoon met elkaar wil blijven kunnen praten is een vak apart. Als je lekker aan het eten bent wil je wel nog elkaar goed kunnen verstaan. Met al meer dan 13 jaar ervaring tijdens hun optredens bij onder meer Steakhouse Amadeus te Ede en Ton’s Muziek café te Rijswijk weten zij wat achtergrond muziek is en hebben Shirley Taylor & Jason Gilbert een repertoire samengesteld dat geschikt is om heerlijk naar te luisteren ….Echte achtergrondmuziek is wat je moet hebben om gewoon gezellig met elkaar te kunnen blijven praten.

 

Shirley Taylor & Jason Gilbert zeggen daarom ook tot dan!

 

   

     Klik hier voor informatie over deze mogelijkheid op maat 

 

Live muziek Bruiloft

Hallo Bruidspaar….Gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk!

 

Shirley Taylor & Jason Gilbert helpen jullie graag met “LIVE MUZIEK” op deze mooie dag. Of het nu gaat om jullie ceremonie, receptie, diner of trouwfeest, zij zullen jullie verbazen.

 

Shirley Taylor & Jason Gilbert kunnen “LIVE MUZIEK” voor uw samenstellen en kunnen dit naast samen ook doen in meerdere muzikale combinaties. Bijvoorbeeld in combinatie met Trouwfluitist Paul Smithuis. In het verleden kregen zij bij meerdere huwelijken vaak de vraag, kunnen jullie iets speciaals doen tijdens onze Ceremonie...Natuurlijk kunnen wij dat. Dus ontstond het idee om nummers die belangrijk zijn voor het bruidspaar persoonlijk te maken met gepersonaliseerde tekst. Natuurlijk is dit ook mogelijk voor jullie openingsdans tijdens jullie Trouwfeest. Zijn jullie op zoek naar een erg goede trouwambtenaar dan raden wij jullie Gisèle aan, zij geeft graag haar enthousiasme mee aan de mooiste dag van jullie leven.

Shirley Taylor & Jason Gilbert wensen jullie alvast een hele mooie dag! 

 

      Klik hier voor informatie over deze mogelijkheid op maat

Live muziek voor uw Camping, Vakantiepark of Zomerfestival

De zomermaanden is een tijd waarin muziek een groot onderdeel kan zijn. Deze 2 rasartiesten hebben met hun jarenlange ervaring op Vakantieparken, Campings en Zomerfestivals in landen zoals België, Luxemburg, Duitsland, Spanje en natuurlijk Nederland genoeg ervaring om het beste van zichzelf tot op het einde van hun optreden aan u te geven.. Van hun muzikale reis van Land tot land zult u zonder twijfels feestelijk genieten.

 

Zet de Bar, Barbecue en zwembad maar vast klaar want Shirley Taylor & Jason Gilbert maken er gegarandeerd Zomers en Muzikaal feest van. Laat de Zomer maar komen.

 

 

      Klik hier voor informatie over deze mogelijkheid op maat

Live muziek voor een Begrafenis, Crematie of Herdenking

Het standaard draaien van muziek bij en uitvaart is vanzelfsprekend, maar gepersonaliseerde muziek speciaal voor de overledene en voor de nabestaanden kan een dienst iets speciaals geven. 

Shirley Taylor & Jason Gilbert gaan graag met u in gesprek om na te denken over mooie, bijzondere, gedenkwaardige muziek waarbij je alles wil zeggen maar er altijd woorden ook te kort kunnen komen. Afscheid nemen is zwaar en de keuze zal altijd moeilijk zijn.

Dit muzikale duo weet u met de juiste intieme, gevoelige, manier samen met elke klank die zei zingen te raken. Soms groots, maar zeker ook als dit juist klein moet zijn. 

Als uw complete persoonlijke dienst met voldoening is geweest wensen

Shirley Taylor & Jason Gilbert alle nabestaande veel sterkte en kracht met hun rouwproces.     

 

 

      Klik hier voor informatie over deze mogelijkheid op maat

Kerstdiner of Kerstborrel met Live muziek

Under Construction

 

 

      Klik hier voor informatie over deze mogelijkheid op maat

Nieuwjaarsreceptie of Feest met Live muziek

Under Construction

 

 

      Klik hier voor informatie over deze mogelijkheid op maat


E-Mail:    sj_music@live.nl

Mobiel:   06-53105856

Office:    070-4067888

18 Jan 2024
18 Jan 2024

18 Januari

2024

Shirley Taylor & Jason Gilbert 

 

Nieuwe Single

"Stand by Me" is uit. 

 

lees meer..

 

Volgende optreden :

27 April 2024

 

Koningsdag 2024

Café de Landman te

Den Haag (Openbaar)

vanaf 17:00 uur 

Sponsored by:

Sponsord by
Sponsord by

 

 

 

 

 

" KIBER ENJOYOURTIME! "