Nieuws

10 Maart 2024
10 Maart 2024

10 Maart 2024

 

 

Wine Tasting

 

22 Maart treden Shirley & Jason weer op tijdens een Wijnproeverij bij Café Delle Arti te Voorburg, Geniet van 5 verschillende wijnen gecombineerd met 5 heerlijke gerechten uit Italië. Gastheer Gino verteld u graag hoe de wijnen zijn ontstaan gecombineerd met heerlijk muziek van het Zangduo.

 

Reserveren kan via 070 225 45 85 

of www.caffedellearti.nl

 

Tot dan!

 

15 Januari 2024
15 Januari 2024

15 Januari 2024

 

Onze 4e Single is een feit!

 

Stand By Me

 

Wat zijn we weer trots op de samenwerking met onze vriend Paul Smithuis een nummer met heel veel historie en verbintenis met de vader † van Jason, want in 1964 nam hij hetzelfde nummer op in de studio samen met zijn IndoRock band The Eastern Aces 

 

Hij is te streamen en beluisteren op alle platforms via onderstaande link:

 

Spotify

 

 

10 Augustus 2023
10 Augustus 2023

 

10 Augustus 2023

 

Naaldwijkse feestweken zijn van dinsdag 15 tot en met zaterdag 19 augustus is het feest in Naaldwijk. De Westland Reünie 2023 sluit de Westlandse zomerfeesten af met een feestweek in Naaldwijk.

 

Shirley & Jason treden dan op 19 Augustus tijdens de Braderie in Winkelcentrum Winkelrijk de Tuinen van 12:00 uur tot 16:00 uur 

 

Het volledige programma lees je hier

2 Augustus 2023
2 Augustus 2023

 

2 Augustus 2023

 

Shirley Taylor & Jason Gilbert gaan binnenkort weer de studio in voor hun 4e single. Wij houden jullie op de hoogte.

 

XX

1 Januari 2023
1 Januari 2023

 

1 Januari  2023

 

Shirley & Jason willen al hun opdrachtgevers bedanken voor het afgelopen jaar, waarin gelukkig weer veel meer mocht worden opgetreden. Voor 2023 wensen zij iedereen al het beste toe. Heel veel gezondheid, liefde, en geluk.

 

Gelukkig nieuwjaar!

06 Oktober 2022
06 Oktober 2022

 

12 December  2022

 

 

Ho, Ho, Ho, Merry Christmas, Zaterdag 17 December treden Shirley Taylor & Jason Gilbert in opdracht van GAAF Entertainment op tijdens #ChristmasShopping in De Tuinen Naaldwijk bij Brasserie de Binnentuin vanaf 12:00 uur. Gezellig kerstinkopen doen, live muziek, #koekenzopie en natuurlijk de Kerstman.

 

Wees welkom!

 

06 Oktober 2022
06 Oktober 2022

 

6 Oktober 2022

Shirley Taylor & Jason Gilbert gaan met de Haagsche bekende Jeffrey Huf een partnerschap aan. En daar zijn ze enorm blij mee. 

 

De HUF saus is ontwikkeld door Jeffrey Huf en hij deed daar jaren over. Tijdens een trip naar Bali kwam Jeffrey dankzij zijn goede vriend Eugene op het Indonesische eiland in contact met verschillende kruiden melanges in combinatie met geroosterde en gemalen pinda's.

 

Vanaf dat moment begon het op de saus te lijken waar hij naar op zoek was en in de horecazaken waar hij het ging maken waren de klanten super enthousiast, hij had de saus naar zijn smaak doorontwikkeld en op dat moment kwam de eerste HUF Saus tot stand met dit product als geweldig resultaat.

 

HUF Saus 2.0: Dezelfde heerlijke smaak, pittige nasmaak & langer houdbaar voor meer info kijk op www.hufsaus.nl

05 September 2022
05 September 2022

 

17 & 18 september – Vlietdagen 2022

Het belooft weer ouderwets gezellig te worden in Leidschendam want ook dit jaar zullen de Vlietdagen weer plaatsvinden rond de sluis. Kom genieten van de braderie, de muziek en allerlei activiteiten voor zowel jong als oud. Tot ziens op 17 & 18 september.

 

Alleen nog in Leidschendam

 

Er is voor gekozen om vanaf 2022 in elk kerngebied een eigen evenement te laten plaats vinden. Dat betekent dat, anders dan voorheen, er op deze datum geen Vlietdagen-activiteiten in Voorburg zullen zijn. 

 

Shirley & Jason treden staan op zondag 18 September tussen 15:00 uur en 17:00 uur op het podium voor de Kerk 

28 Juli 2022
28 Juli 2022

WINNN ACTIE !!!

Hallo Allemaal👋 zo begint ons filmpje!!!😄

 

https://youtu.be/gSpe6_iizAE

 

Ja echt even kijken want wij hebben een nieuwe, spontane, geweldige actie voor iedereen!!! Na het verzilveren van het gewonnen #huiskamerconcert in de #Buitenlucht 😉door #PedroJansen op een hele bijzondere locatie bedachten wij..

                                                                             hoe ziet onze volgende actie eruit?

 

⤵️Wij verloten een gratis #Huiskamerconcert

Heb JIJ het meest unieke, bijzondere, originele plekje, maar nog geen muziek? Dit is je kans!

Wat te doen? Benoem jouw originele plek op ons contact formulier!

Wij zijn erg benieuwd waar jullie allemaal mee komen XXX Shirley + Jason + Paul 😘👌

 

25 Juli 2022
25 Juli 2022

 

Shirley & Jason gaan weer richting Luxemburg.

 

Na 2 jaar van afwachten wat er wel of niet kan i.v.m. het Coronavirus gaan ze nu weer optreden in Luxemburg.

 

29 Juli op camping Trois Frontieres te Lieler &

30 Juli op camping Um Wirt te Bettendorf 

 

Ben je in de buurt? Kom dan zeker langs! 

Fijne Zomer.

06 Januari 2022
06 Januari 2022

Daar is hij, onze 3e Single!

Unchained Melody / Droom met mij

 

Begin 2022 is hij uitgebracht het oh zo mooie "Unchained Melody / Droom met mij" een combinatie van Engels-Talig en Nederlands-Talig. Wat zijn ze er trots op! Hij is te streamen en beluisteren op alle platforms en te vinden via onderstaande link:

 

Hearnow

 

Veel luister plezier!

 

5 Juli 2021
5 Juli 2021

We kunnen weer!

 

Door de versoepelingen en de goede cijfers als het gaat om het Covid-19 virus en de Pandemie is het weer mogelijk om op te treden. Langzaam begint de kalender zich weer te vullen en staat hun eerste optreden van 2021 gepland op 21 Juli 2021 bij Zorgcentrum Aafje locatie Schiehoven te Rotterdam. Weliswaar besloten maar het begin is er. Houdt hun agenda in de gaten en blijf op de hoogte van alle openbare optredens.

 

 

25 Oktober 2020
25 Oktober 2020

Shirley en Jason te gast bij Midvliet.nl

 

Afgelopen Zondag waren Shirley en Jason te gast bij Kakafonie met dj Peter van der Aar. Als gast hadden zij Paul Smithuis meegenomen en spraken zij over hun samenwerking en de nieuwe muzikale projecten die er aan staan te komen.

Hun interview is terug te luisteren via onderstaande link. 

 

 

www.midvliet.nl 

 

12 Augustus 2020
12 Augustus 2020

Shirley en Jason brengen hun eerste Single uit "Ja, Jij"

 

Afgelopen weken moesten we er even op wachten. Maar dit is hem dan, onze nieuwe single "Ja, Jij" - hij is te beluisteren via alle socialmedia zoals

 

Spotify,

I-tunes,

Apple music 

Deezer 

 

Geef een hartje en zet hem in een afspeel ijst en steun hun! ♫ ♪

 

 

19 Juli 2020
19 Juli 2020

Shirley en Jason onvangen een nieuwe #KIBER

 

Onlangs ontvingen Shirley en Jason een nieuw horloge van hun sponsor Kiber Watches & Chronographs.

Het model is de Retro Sub Zilver/Goud/Zwart en hij is echt heel erg mooi. Zien hoe ze het horloge uitpakken klik dan op deze #Vlog link.

Ben je geïntresseerd naar deze watch kijk dan op www.kibershop.nl 

 

 

(Foto Ap de Heus)
29 April 2020

Shirley en Jason vermaken de hele buurt (Vlietnieuws)

 

Nog even terug naar Koningsdag 2020. Door het coronavirus moest iedereen thuis blijven, zo ook het zang duo  Shirley Taylor en Jason Gilbert uit Voorburg. Normaal treden zij, op de verjaardag van onze Koning Willem Alexander meerdere malen op, maar dat was nu anders. Daarom verzonnen ze #thuisbij

Shirley Taylor & Jason Gilbert.

Het duo had een programma in elkaar gezet om de naaste buurtjes , maar zeker ook al hun trouwe volgers op social media te vermaken. Het begon al om 09:30 uur met het Vlagmoment, deze werd onder muzikale begeleiding van een trompet geluid gehesen. Daarna zongen zij om 10:00 uur het Wilhelmus en deelden zij live de toespraak van onze Koning. Om 12:00 uur was er een bijzonder moment, want hun Hond Elvis kreeg een Koninklijke onderscheiding, hij werd Ridder in de orde van Oranje-Nassau. In deze moeilijke tijd zorgt hij voor heel veel blije gezichten in hun appartementen complex.

Om 15:30 uur belden zij via Watsapp naar hun muzikale vriend Paul Smithuis (bekend van Hollands Got Talent) om hun nieuwste lied te laten horen.  Om 16:00 uur proosten zij live via social media met heel veel mensen in het land op onze Koning, gevolgd door een klein miniconcert vanaf hun balkon. Bekijk hun dag via www.facebook.com/ShirleyTaylorJasonGilbert

 

27 April 2020
27 April 2020

Thuis bij Shirley en Jason

 

Koningsdag 2020 is er een om nooit te vergeten want het werd Woningsdag 2020. Door het corona virus moest iedereen thuis blijven, zo ook het Zang duo uit Voorburg Shirley Taylor en Jason Gilbert. Normaal treden zij meerdere malen op, op de verjaardag van onze Koning Willem Alexander, maar dat was nu wel even anders. Zij verzonnen #thuisbij Shirley Taylor & Jason Gilbert.

Zij hadden een programma in elkaar gezet om hun naaste buurtjes , maar zeker ook al hun trouwe volgers op social media te vermaken. Het begon al om 09:30 uur met het Vlagmoment, deze werd onder muzikale begeleiding van trompet geluid gehesen. Daarna zongen zij om 10:00 uur het Wilhelmus en deelden zij live de toespraak van onze Koning. om 12:00 uur was er een bijzonder moment, want hun Hond Elvis kreeg een Koninklijke onderscheiding, hij werd Ridder in de orde van Oranje-Nassau, waarom? In deze moeilijke tijd zorgt hij voor heel veel blije gezichten in hun Appartementen Complex! Dat maakt je heel vrolijk. Om 15:30 uur belden zij via Watsapp naar hun muzikale vriend Paul Smithuis. (Bekend van Hollands Got Talent) Zij wilden hun trouwe volgers en alle Voorburgenaren info te geven over hun nieuwe nummer en de status hiervan, want Paul is mede-schrijver van dit lied. Om 16:00 uur proosten zij live via social media met heel veel mensen in het land op onze Koning, gevolgd door een klein miniconcert vanaf hun Balkon. Dit was allemaal aan het Koningin Julianaplein te Voorburg. Een mooi initiatief in deze rare tijd. Moraal van dit verhaal is #samensterk en maak elkaar blij!! Bent u benieuwd naar alle filmpjes en hun #woningsdag volg Shirley & Jason dan via Facebook ShirleyTaylorJasonGilbert

 

Samen Sterk xx

 

04 April 2020
04 April 2020

 

Speciaal voor de Zorg

 

Afgelopen week zijn wij benaderd om de bewoners en alle collega's van de #zevenster op 4 april muzikaal in het zonnetje te zetten 🎤 Ondanks dat wij het in onze sector ook heel zwaar hebben hoefden wij hier niet lang over na te denken, en doen wij dit met heel veel liefde ❤️.

 

Blijf gezond iedereen XX 

 

 

 

29 September 2019
29 September 2019

Huiskamerconcert 2019

 

Inmiddels is dit alweer de 3e editie, en begint het een vaste traditie te worden.

Er is enorm veel Gedeeld en Geliked.

 

De Top5 is bekend! (Zie Foto)

Op 1 Oktober zullen wij de winnaar bekend maken.

 

Hou het evenement in de gaten XX S&J

09 Februari 2019
09 Februari 2019

Dit jaar gaan wij weer op mini Tour richting Luxemburg

op dit momnent zijn al definitief:

Camoing Troius Frontieres

Camping Um Wirth

 

Verdere Campings en info volgen nog.

10 Juli 2017
10 Juli 2017

Zondag 9 Juli waren wij te gast bij het Radio programma Kakafonie op Midvliet Radio met als presentator Peter van der Aar Tussen 12:30 en 13:00 uur. Het is terug te luisteren via deze link 1e uur vanaf 12:32. Veel luister plezier

16 juni 2017
16 juni 2017

Het Voorburgse zangersduo Shirley Taylor en Jason Gilbert maakt kans samen met het Metropole Orkest een nummer op te nemen. Tot 1 augustus kan er hiervoor op hen worden gestemd. ,,We staan inmiddels bij de top 20, maar we hebben nog veel stemmen nodig”, aldus Shirley Taylor en Jason Gilbert. ,,We hopen daarom dat heel Leidschendam-Voorburg op ons wil stemmen”.  lees meer

12 Juni 2017
12 Juni 2017

Fietsen tegen Kanker is een persoonlijk initiatief van een vriendenclub die van dichtbij de lijdensweg van een patiënt heeft meegemaakt en thans nog steeds ervaart wat kanker met de omgeving van een patiënt doet. Toekijken is voor de vriendenclub geen optie, handelen daarentegen wel! Vandaar dat we op zaterdag 17 juni 2017 voor de 6e achtereenvolgende keer van Voorburg naar Oosterhesselen fietsen, leesmeer een monster fietstocht van 240 km. Met deze jaarlijkse fietstocht leveren we gezamenlijk een kleine bijdrage  aan de strijd tegen kanker. Is 240 km net iets te voor u, dan kunt u ook aan de familietocht deelnemen of uzelf voor de 100 km fietstocht inschrijven. Met alle tochten wordt er geld opgehaald en rechtstreeks gedoneerd aan KWF Kankerbestrijding. Voor de duidelijkheid: uiteraard is winst geen doel voor ons als organisatie. Alle donaties gaan rechtstreeks naar het KWF Kankerbestrijding! www.fietsentegenkanker.eu

 

23 April 2017
23 April 2017

We zeggen het vaak, Metropole Orkest is er voor iedereen! We spelen alles, behalve klassieke muziek. Denk aan pop, jazz en filmmuziek maar ook aan dance, hiphop, rock en wereldmuziek. Om te bewijzen dat Metropole Orkest dit allemaal kan spelen én omdat we graag samenwerken met nieuw en gevestigd talent uit Nederland laten we JOU bepalen met welke artiest of band we een nummer moeten opnemen. 

Stem op ons 


   De eerste stemronde eindigt op donderdag 1 juni 2017, 12.00 uur.

stemmen kan via www.mo.nl/met

 

------------------------------------------------

 

 

11 Februari 2017
11 Februari 2017

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

DE WINNARES IS IRMA VAN DEN BOSCH

 

LIKE EN WINNNN !!!!!!!

 

Lieve vrienden!!!

Wil jij kans maken op dit spectaculaire huiskamerconcert ? Like dan onze pagina's, deel dit bericht en vermeld waarom we nou juist bij jou een muzikaal feestje moeten komen maken! ...
Deze actie loopt tot eind februari.
Optredens worden voor zowel thuis, als bij jou vereniging, café, bedrijf of huwelijksfeest gegeven.
Er wordt slechts één gratis concert verloot en de winnaar krijgen persoonlijk bericht

--------------------------------------------------
14 Oktober 2015
14 Oktober 2015

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2016 zullen wij weer veel te zien zijn in Nederland - Belgie en Luxemburg hou onze agenda in de gaten!  ♫

20 April 2013
20 April 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sinds Mei 2013 worden wij gesponsord door het bedrijf www.kiberwatches.com en zult u ons altijd zien voorzien van de nieuwste en mooiste Kiber horloges. Wij bedanken het Kiber team voor de samenwerking!

 


13 Maart 2013
13 Maart 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Shirley Taylor & Jason Gilbert, lanceren hun YouTube kanaal

10 Januari 2013
10 Januari 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Twitteraccount is gemaakt en eerste Tweet is verstuurd!



E-Mail:    sj_music@live.nl

Mobiel:   06-53105856

Office:    070-4067888

18 Jan 2024
18 Jan 2024

18 Januari

2024

Shirley Taylor & Jason Gilbert 

 

Nieuwe Single

"Stand by Me" is uit. 

 

lees meer..

 

Volgende optreden :

22 Maart 2024

 

Wijn Proeverij 

Caffe Delle Arti te Voorburg (Openbaar) 

Sponsored by:

Sponsord by
Sponsord by

 

 

 

 

 

" KIBER ENJOYOURTIME! "